Wyszyński

REGION DOLNY ŚLĄSK ZAPRASZA NA KONCERT

REGION DOLNY ŚLĄSK NSZZ SOLIDARNOŚĆ ZAPRASZA NA KONCERT wROCK for Freedom 2021!

10 listopada O GODZ. 18:00 w Hali Stulecia zagrają: DŻEM, IRA I LECH JANERKA

Miłośników polskiego rocka zapraszamy na jesienną  odsłonę festiwalu wROCK for Freedom w Hali Stulecia we Wrocławiu wystąpią DŻEM, IRA oraz LECH JANERKA. Koncert rockowych legend, które swoją muzyczną karierę rozpoczynały w burzliwych latach 80', zainauguruje wrocławskie obchody  40. rocznicy powstania Niezależnego Zrzeszenia Studentów.

Podczas koncertu nie zabraknie okazji do wspólnego śpiewania  ponadczasowych przebojów, które towarzyszyły studentom tworzącym wrocławski NZS , ale pozostały popularne również we współczesnych czasach.

Wrock202101

Ceny biletów dla członków związku:

miejsca siedzące: 90 zł

miejsca stojące: 60 zł

Bilety można zamówić w biurze Komisji Międzyzakładowej lub nabyć w Regionie Dolny Śląsk NSZZ „Solidarność”, u koleżanki Ani po wcześniejszym kontakcie telefonicznym pod nr. 601 974 910 przy pl. Solidarności 1/3/5 we Wrocławiu, I piętro, pok.118 od godz. 8:00 do godz.15:00,

© 2021 Międzyzakładowa Organizacja Związkowa NSZZ "Solidarność" Pracowników Volvo Polska sp. z o. o.