Jesienne koncerty we Wrocławiu

NSZZ „SOLIDARNOŚĆ” ZAPRASZA NA JESIENNE KONCERTY WE WROCŁAWIU:

Jak zawsze we Wrocławiu – święta obchodzimy rockowo i radośnie! Legendy polskiego rocka oraz ich nieśmiertelne przeboje gwarantują najgłośniejsze obchody 101 rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości – warto być z nami!

WROCK FOR FREEDOM, który odbędzie się 11.11.2019 r. w Hali Stulecia, ul: Wystawowa 1 we Wrocławiu, godz. 18:00 – Dzień Niepodległości: Beata i Bajm, ex Maanam.

Ceny biletów na 11 listopada dla członków Związku:
miejsca siedzące (trybuny): 70 zł
miejsca stojące (płyta): 45 zł

Koncert PREFECT, który odbędzie się 16.11.2019 r. godz.19:00 w Hali Stulecia, ul: Wystawowa 1 we Wrocławiu.

Perfect, legenda polskiego rocka, wystąpi we Wrocławiu! 16 listopada w Hali Stulecia zespół zagra swoje największe przeboje. Obecny od kilkudziesięciu już lat na polskiej scenie Perfect obecnie koncertuje coraz rzadziej – nie można przegapić okazji do udziału w ich pełnowymiarowym koncercie we Wrocławiu!

Ceny biletów na 16 listopada dla członków Związku:
miejsca siedzące (trybuna główna): 80 zł
miejsca siedzące (trybuny boczne): 65 zł
miejsca stojące (płyta): 45 zł

Ilość biletów ograniczona!

Zgłoszenia i wpaty na bilety przyjmujemy w biurze Komisji Międzyzakładowej do 18.10.2019!

Bilety można również nabyć w Regionie Dolny Śląsk NSZZ „Solidarność” przy pl. Solidarności 1/3/5 we Wrocławiu, I piętro, pok.118 w godz. 8.00 – 15.00 po wcześniejszym kontakcie telefonicznym z kol. Anią Miklis nr tel. 601 974 910.