uniawkomortce

Komunikat Prezydium (9)

niepodległość

Organizatorem Konkursu Plastycznego jest Międzyzakładowa Organizacja Związkowa NSZZ „Solidarność” Pracowników Volvo Polska Sp. z o.o. Zgłoszenia do 5 listopada 2018r.

Patronat: Volvo Polska Sp. z o.o.

Uczestnicy Konkursu, wykorzystując swoją kreatywność i oryginalność, przedstawią, dowolną techniką plastyczną swoją wizję 100-lecia odzyskania niepodległości przez Polskę.

Uczestnikami Konkursu mogą być wyłącznie dzieci/wnuki pracowników Volvo Polska Sp. z o.o., pracowników tymczasowych oraz pracowników zatrudnionych na umowę cywilno-prawną, w następujących kategoriach wiekowych:

- dzieci przedszkolne - dzieci szkół podstawowych - gimnazjaliści

Prace konkursowe przekazują Organizatorowi  rodzice dzieci-autorów doręczając do biura Solidarność Volvo (budynek wartowni nr. 1 pokój 011 tel. 71/302 17 95) do dnia 5 listopada 2018 roku.

Lista laureatów ukaże się na stronie internetowej solidarnoscvolvo.pl, oraz na intranecie Volvo Polska do 30 listopada 2018r.

Osoby nagrodzone i wyróżnione wraz z opiekunami zostaną zaproszone telefonicznie na uroczystość wręczenia nagród.

Prace nagrodzone i wyróżnione przechodzą na własność organizatorów i nie podlegają zwrotowi. Zostaną one wyeksponowane na specjalnej wystawie, zorganizowanej na terenie Volvo Polska.  Organizatorzy konkursu zastrzegają sobie prawo do eksponowania i publikowania prac konkursowych bez wypłacania honorariów autorskich.

Organizator konkursu zastrzega sobie prawo poddania najlepszych prac pod licytację. Uzyskane środki finansowe z licytowanych prac zostaną przekazane na Stowarzyszenie Charytatywne im. Michalczyka z przeznaczeniem na pomoc dla pracowników Volvo Polska.

Regulamin Konkursu w załączniku.

Niezbędna jest pisemna zgoda opiekuna prawnego (w załączeniu).

Regulamin

Pisemna zgoda opiekunów

© 2019 Międzyzakładowa Organizacja Związkowa NSZZ "Solidarność" Pracowników Volvo Polska sp. z o. o.

fb.com/solidarnosc.volvo