TS422018okladka

Komunikat Prezydium (8)

Komunikat Prezydium Komisji Międzyzakładowej NSZZ „Solidarność” Pracowników Volvo Polska w sprawie karty rabatowej Lotos Biznes.

Członkowie Międzyzakładowej Organizacji Związkowej NSZZ „Solidarność”

Pracowników Volvo Polska sp. z o.o.

Koleżanki i Koledzy,

Informujemy, że Zarząd Regionu Dolny Śląsk NSZZ „Solidarność” rozpoczął procedurę podpisania umowy z Firmą LOTOS w sprawie karty rabatowej  LOTOS BIZNES (zniżki na zakup paliwa) i Karty NAVIGATOR (zbieranie punktów rabatowych) dla Członków  NSZZ „Solidarność”.

Warunkiem złożenia wniosku o wyrobienie karty jest posiadanie  ważnej Elektronicznej Legitymacji Członkowskiej (ELC).

Elektroniczną Legitymację Członkowską (ELC) uzyskuje się poprzez:

1.Wypełnienie i złożenie wniosku o wydanie legitymacji (Biuro Komisji).

2.  Organizacja składa potwierdzony wniosek o wyrobienie ELC do Regionu Dolny Śląsk NSZZ „Solidarność’.

Wszystkich zainteresowanych członków związku zapraszamy do Biura KM NSZZ "Solidarność" od 25.09.2018.

Informujemy, że obecnie trwają rozmowy dotyczące rabatu w innych sektorach handlowych i usługowych, warunkiem korzystania z rabatów będzie konieczność posiadania Elektronicznej Karty Związkowej.

Rabaty na wszystkich stacjach LOTOS z wyłączeniem stacji MOP: Olej napędowy: -10…GR / L, Benzyny: -10…GR / L, Olej napędowy Dynamic -15...GR / L, Benzyna bezołowiowa Dynamic -15...GR / L, Gaz LPG: -7GR / L, Myjnia: -15 %, Oleje i płyny do spryskiwaczy: -10 %, Gastronomia Café Punkt: -10 % Rabatowanie gastronomii może nie być dostępne na wybranych stacjach.

Ze związkowym pozdrowieniem

Bogusław Jurgielewicz

© 2018 Międzyzakładowa Organizacja Związkowa NSZZ "Solidarność" Pracowników Volvo Polska sp. z o. o.

fb.com/solidarnosc.volvo