II ARCHIDIECEZJALNA PIELGRZYMKA LUDZI PRACY DO HENRYKOWA

Wycieczka do Henrykowa (21 maj 2017r)

Komisja Socjalna Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych zaprasza pracowników i ich rodziny do wzięcia udziału w wycieczce rodzinnej do Henrykowa.

Termin wycieczki: 21 maja 2017 Wyjazd: 21 maja (niedziela) Jelcz Laskowice (parking centrum sportu) o godzinie 8.30, parking nr 1 Volvo Polska godz. 9.00. Powrót: 21 maja wyjazd z Henrykowa około godziny 17.00.

Program wycieczki: 10.06.2017

Indywidualne zwiedzanie pocysterskiego Klasztoru gdzie przechowywana jest słynna Księga Henrykowska, spisana po łacinie, z pierwszym zdaniem w języku polskim.

12.00 - dla chętnych udział we Mszy Świętej,

13.30 – posiłek dla uczestników, atrakcje dla najmłodszych,

15.00 – 16.30 – koncert zespołu LOMBARD,

W wycieczce mogą wziąć udział wszyscy pracownicy Volvo Polska oraz członkowie ich rodzin (współmałżonek oraz dzieci uczące się do 25 roku życia).

Koszt wycieczki:

5zł od osoby (jest to koszt ubezpieczenia), koszt wynajmu autokaru zostanie pokryty ze środków Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych.

Jak się zgłosić? 1) zgłoszenia przyjmowane są w biurze Komisji Zakładowej NSZZ „Solidarność” Pracowników Volvo Polska – tel. 71/3021795 (pokój nr 011, parter w budynku wartowni nr 1);

2) lub pocztą elektroniczną (Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.). 15 maja 2017 – ostateczny termin wpłat na wskazane przez organizatora konto oraz podania danych osobowych (PESEL oraz adres – dotyczy osób, które nie uczestniczyły w wycieczkach zakładowych).

Serdecznie zapraszamy.