Open Finance finansową marką roku

Jest to już szósta edycja rankingu Gazety Finansowej „Finansowa Marka Roku”, którego celem jest nagradzanie silnych firm, wyróżniających się wizerunkiem i innowacyjnością w realizacji kampanii brandingowych. Jednocześnie, doceniane jest dopasowywanie palety produktów do współczesnych wymagań klientów i zmieniających się warunków makroekonomicznych. Finansowa marka roku to nagroda dla firm, które oferują produkty finansowe najwyższej jakości.

Nagroda została przyznana za zbudowanie nowoczesnej i otwartej na innowacje marki doradztwa finansowego. – Grupa Open Finance zawsze charakteryzowała się dużą elastycznością na zmiany makroekonomiczne i odważnym podejściem do dynamicznego rozwoju nowych gałęzi biznesu. Wsłuchiwanie się w oczekiwania klientów oraz adaptacja do zmian w gospodarce to kluczowe elementy z punktu widzenia zarządzania firmą. Od lat pozostajemy liderem w swojej branży – mówi Helena Kamińska, członek zarządu Open Finance.

Grupa Open Finance posiada w swojej ofercie produkty finansowe, ubezpieczeniowe, oszczędnościowe, inwestycyjne oraz nieruchomości . Firma należy do Związku Firm Doradztwa Finansowego. Open Finance jest największym w kraju pośrednikiem na rynku finansów, spółką notowaną na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie.

© 2019 Międzyzakładowa Organizacja Związkowa NSZZ "Solidarność" Pracowników Volvo Polska sp. z o. o.

fb.com/solidarnosc.volvo