baszczakwkomrce

Open Finance

Dzięki współpracy Open Finance i Zakładowej Organizacji Związkowej NSZZ „Solidarność” Pracowników Volvo Polska możemy Wam przedstawić wyjątkowy projekt – „Twój ekspert w Świecie Finansów”. Akcja powstała aby umożliwić dostęp do najbardziej wykwalifikowanych ekspertów finansowych Open Finance, którzy udzielą pomocy w wyborze najlepszych produktów finansowych.

Dlaczego Open Finance?

Firma Open Finance jest liderem w branży pośrednictwa finansowego. Od lat zajmuje pierwsze miejsca w rankingach Związku Firm Doradztwa Finansowego.

Dzięki wieloletniemu doświadczeniu może zaoferować szeroki wachlarz produktów kredytowych, inwestycyjnych i ubezpieczeniowych, a usługi eksperta są całkowicie bezpłatne.

Akcja „Twój Ekspert w Świecie Finansów” – więcej korzyści dla Was

Specjalnie dla uczestników akcji Open Finance przygotowało szereg dedykowanych promocji i usług, z których skorzystać mogą jedynie posiadacze imiennej karty członkowskiej.

A karta członkowska to nie tylko kolejny plastik w Waszych portfelach. To także karta uprawniająca do priorytetowej obsługi w oddziałach Open Finance, karta zniżkowa do wielu sklepów i punktów usługowych, a także karta płatnicza typu pre-paid którą możesz zapłacić także za zakupy internetowe. Kartę doładuje Open Finance za skorzystanie z określonych produktów lub możesz doładować ją sam, jeśli potrzebujesz elektronicznego portfela.

Uczestnictwo w akcji „Twój ekspert w Świecie Finansów” jest bezpłatne, Open Finance nie pobiera również żadnej opłaty za wydanie karty członkowskiej.

Jeszcze więcej?

Będąc uczestnikiem akcji „Twój Ekspert w Świecie Finansów” zyskujesz swojego indywidualnego doradcę, który służy Ci radą i pomocą zawsze wtedy, kiedy tego potrzebujesz. Open Finance przewiduje także dyżury eksperta w siedzibie związku. Jako uczestnik akcji masz również możliwość wzięcia udziału w specjalnych szkoleniach z zakresu wiedzy o finansach.

Jak dołączyć do Akcji?

Wystarczy, że się zarejestrujesz na stronie solidarnosc.open.pl/vol i złożysz wniosek o wydanie karty. Możesz także wypełnić formularz zgłoszeniowy dostępny w siedzibie związku – poproś o niego w biurze Komisji Zakładowej NSZZ „Solidarność”.

Wiecej informacji możesz uzyskać na specjalnej stronie https://solidarnosc.open.pl w biurze Komisji Zakładowej lub u doradcy. Regulamin Akcji znajduje się w oddziałach Open Finance SA lub na stronie internetowej https://solidarnosc.open.pl/RegulaminNSZZ.pdf

© 2019 Międzyzakładowa Organizacja Związkowa NSZZ "Solidarność" Pracowników Volvo Polska sp. z o. o.

fb.com/solidarnosc.volvo