Biesiada związkowa 2016

DSC5189

W minioną sobotę odbyła się biesiada związkowa z okazji XX - lecia naszej organizacji. Na imprezie gościliśmy także związkowców z Toyoty, którzy świętowali dzięsięciolecie swojej organizacji. Niewątpliwą atrakcją były też odwiedziny władz związkowych Regionu – przewodniczącego Kazimierza Kimso, skarbnika Jarosława Krauze oraz przewodniczącego NSZZ „Solidarność” Piotra Dudy. Wśród zaproszonych gości byli również przedstawiciele zarządu Volvo Polska wicepreses do spraw Personalnych i Centrum Ekspertyz na Polskę Bożena Michońska, Durektor produkcji Józef Witiw oraz dyrektor personalny VPI Tomasz Stankiewicz. Oprócz poczęstunku zebrani mogli wziąć udział w kilku atrakcyjnych i widowiskowych konkursach oraz w zabawie tanecznej.

Koleżanki i Koledzy w imieniu własnym i Komisji Zakładowej pragnę serdecznie podziękować za wspaniałą wspólną zabawę z okazji naszej rocznicy. Bawiło się nas ponad 380 osób.

Pozdrawiam Bogusław Jurgielewicz